SINGULADERM SERUMS

Xpert Sublime

Geconcentreerd jeugdserumXpert_Sublime

Xpert Sublime is een zeer actieve serum om alleen of in combinatie met andere Singuladerm producten te gebruiken. De SNAP-8 in de formule vermindert het samentrekken van spieren en zorgt ervoor dat de huid onmiddelijk strakker wordt en tekenen van vermoeidheid minimiliseren.

 

Xpert S.O.S.

Skin optimizer Solution – Shock behandelingXpert_SOS2

Xpert S.O.S bevat een actieve formule, waaronder maar liefst 20% Argireline, die speciaal ontwikkeld is om in een recordtijd de biologische functies van de huid te herstellen. Het herstelt de beschadigde en vermoeid ogende huid in slechts één week. De huid krijgt weer nieuwe energie en ziet er beter uit. Rimpels verminderen zichtbaar en de huid wordt minder vatbaar voor schadelijke invloeden van buitenaf.

 

 

Xpert Radiant Serum

Intensieve anti-pigmentatie en ophelderend serumrgb-xpert-radiant-serum-sin-sombra-copy

Intens depigmenterend serum met een innovatief besanddeel dat actief is in de verschillende etappes van de melamineproductie en afzetting om de vorming van huidvlekken te voorkomen. Helpt bovendien het DNA van de cellen te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon.

 

Fusionist Olie Serum

cmyk-fusionist-serum-in-oilGeconcentreerd opvullend serum

 

Geconcentreerd verjongend en hydraterend serum, met onmiddellijk en langdurig effect dat verjongt, verzacht en de huid van gezicht en hals hydrateert dankzij de  exclusieve combinatie van ingrediënten in het biotechnologische BTN Complex. Daarnaast heeft het een(botox-like effect.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s