SINGULADERM – SENSITIVE LIJN

  Srgb-xpert-sensitive-cleanser-200-01ensitive cleanser – reinigingsgel

Zachte reinigingsgel die de huid op een zeer zachte en delicate manier reinigt en     een gevoel van maximaal comfort geeft. Kalmeert irrataties en hydrateert.

 

Srgb-xpert-sensitive-serum-30-01-01ensitive serum

Serum dat voldoet aan de eisen van de gevoelige en intolerante huid door snel en duurzaam verlichitng, comfort, hydratatie en bescherming te bieden. Geformuleerd met een innoverende combinatie van actieve ingredienten die de rode vlakken verminderen, de natuurlijke defensies van de huid stimuleren en de door externe factoren veroorzaakte schade te herstellen.

rgb-xpert-sensitive-cream-50-01Sensitive cream

Zeer voedende creme voor de gevoelige of intolerante huid. De formule met innoverende actieve ingredienten hydrateert, kalmeert en biedt comfort aan de reactieve huid door irritatie signalen zoals jeuk roodheid en een trekkerig, branderig en warm gevoel te verlichten.

        Sensitive Eye contour

rgb-xpert-sensitive-eye-contour-15-01Voedende balsam voor oogcontour.  Zacht balsam dat de schade rond de ogen, veroorzaakt door temperatuursverandering, medisch-estetische behndelingen, bestraling, hormoontherapie etc. herstelt. Het stimuleert het zelfbeschermingssysteem van de huid.

        Sensitive Redless

rgb-xpert-sensitive-redless-15-copy-01Gel tegen rode vlekken op specifieke zones. Ultra geconcentreerde gel die aangewezen is voor gelokaliseerde en diffuse rode vlekken op het gezicht. Geformuleerd op basis van een nieuwe combinatie van peptiden die de microcirculatie verbetert, de rode vlekken vervaagt en de kleine haarvaatjes zichtbaar vermindert. Speciaal aanbevolen voor zones die gevoelig zijn voor temperatuurschommelingen en medisch-esthetische, oncologische en hormonale behandelingen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s