SINDET CLEANSERS

Xpert Sindet Emulsie 
Herstellende reinigingsemulsieXpert Sindet Emulsion

Ultra-zachte reinigingsemulsie gemaakt met (zeepvrije) Sindet-technologie die de huid ontgift, onzuiverheden op milde wijze verwijdert, de opperhuid zuivert en de natuurlijke hydraterende factor respecteert. Gemaakt met vitamines die verlichting en frisheid bieden aan de huid en die helpen om de balans van de huidflora te behouden.

Xpert Sindet Gel 
Kalmerende ReinigingsgelXpert Sindet Gel

Reinigingsgel gemaakt met (zeepvrije) Sindet- technologie die de huid ontgift, onzuiverheden op milde wijze verwijdert, de opperhuid zuivert en de natuurlijke hydraterende factor respecteert. Gemaakt met vitamines die verlichting en frisheid bieden aan de huid en die helpen om de balans van de huidflora te behouden.

Xpert Sindet Oleo
Voedende reinigingsolieXpert Sindet Oleo

Ultra-rijke reinigingsolie gemaakt met (zeepvrije) Sindet-technologie die bij contact met water verandert in een emulsie die zijdezacht aanvoelt. De reinigingsolie is gemaakt van biomimetische lipiden die zijn gewonnen in naleving van ecologische regelgeving en verwijdert op milde wijze onzuiverheden van de huid en respecteert daarbij de natuurlijke balans van de huid en biedt een krachtig voedend en herstellend effect aan de hydrolipidische laag. Het bevat tevens moleculen met kalmerende en regenererende eigenschappen die de huid helpen bij het herstel aan comfort, hydratatie en elasticiteit.

Meest recente berichten

XPERT SVELT – Afslankende en vochtafvoerende gel tegen cellulite

SVELT_PRESS-01

SingulaDerm heeft de beste aanval op cellulitis: Xpert Svelt, een corrigerende cellulitis gel dat het silhouette perfectioneert door van binnenuit de effecten van sinaasappelhuid te corrigeren.

De formule  is ontwikkeld als een echte cosmetische bom en bevat intelligente moleculen ingekapseld in gecombineerde afgiftesystemen die synergetisch werken op ieder van de mechanismen die verantwoordelijk zijn voor de vorming, opslag en verwijdering van vetafzetting in de cellen. De formule dringt door tot de diepe lagen van de huid, waardoor een grotere efficiëntie wordt bereikt op de specifieke plaats waar cellulitis gevormd wordt om het gevecht tegen de cellulitis vanaf de wortel te winnen.

Lees verder

  1. XPERT ENTRAINEUR – UW PERSOONLIJKE TRAINER THUIS Geef een reactie
  2. XpertSUN – De revolutie in zonnebescherming Geef een reactie
  3. Gezonde voeding voor de huid in de herfst Geef een reactie
  4. Zeg pigmentatievlekken vaarwel! Nieuwe Xpert Radiant Forte Geef een reactie
  5. Het onmisbare cleansingritueel met onze nieuwe Xpert SINDET Geef een reactie
  6. SingulaDerm Maskers – als extra zorg nodig is Geef een reactie
  7. Wat beschermt onze huid? β-defensines! Geef een reactie
  8. Wat zijn vrije radicalen? Geef een reactie
  9. Wat betekenen de symbolen op de verpakking van cosmetica? Geef een reactie