XPERT SVELT – Afslankende en vochtafvoerende gel tegen cellulite

SVELT_PRESS-01

SingulaDerm heeft de beste aanval op cellulitis: Xpert Svelt, een corrigerende cellulitis gel dat het silhouette perfectioneert door van binnenuit de effecten van sinaasappelhuid te corrigeren.

De formule  is ontwikkeld als een echte cosmetische bom en bevat intelligente moleculen ingekapseld in gecombineerde afgiftesystemen die synergetisch werken op ieder van de mechanismen die verantwoordelijk zijn voor de vorming, opslag en verwijdering van vetafzetting in de cellen. De formule dringt door tot de diepe lagen van de huid, waardoor een grotere efficiëntie wordt bereikt op de specifieke plaats waar cellulitis gevormd wordt om het gevecht tegen de cellulitis vanaf de wortel te winnen.

Triple Action anti-cellulite gel

SVELT-01

· Werkt de vorming van knobbeltjes tegen (adipogenese) met Silusyne®, uit maar liefst 50.000.000 peptides gekozen als meest effectief middel tegen de formatie van cellulite dat zijn werking baseert op de PGC-1a coactivator van adipogenese (het proces waar pre-adypositen adypositen worden). Het reduceert de niveau’s en voorkomt de formatie van nieuwe vetcellenen gaat daarmee de formatie van cellulite tegen. *.

· Werkt de verschijning van zichtbaar vet tegen (lipogenese) met Liporeductyl®, een combinatie van lipolytische actieven die lipolyse bevorderen waardoor vetaccumulatie wordt tegengegaan.De gelijktijdige drainage van het weefsel faciliteert het afvoeren van oedeem door de venen en dit vertaalt zich langzaam naar een verbeterde microcirculatie.

· Drainerende werking tegen het vasthouden van vocht met Legseryl®, een tetrapeptide met drainerend effect die de mobilisatie en eliminatie van vloeistoffen promoot. Zwelling wordt gereduceerd en de microcirculatie verbetert. -50% van de vasculaire doorlaatbaarheid door hernieuwde elasticiteit van het vasculaire weefsel.

Meer weten? Neem contact met ons op via info@singuladerm.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s