Zeg pigmentatievlekken vaarwel! Nieuwe Xpert Radiant Forte

PORTADARADIANTJe mag wel geen diepe frons of kraaienpootjes hebben, maar als je toch het gevoel hebt alsof je er ouder uit ziet , is de kans groot dat het komt door een ongelijkmatige teint. Nu hebben we het niet over een die schattige sproetjes, maar grotere ongelijke bruine vlekjes niet alleen het gezicht, maar op de handen, decolleté en schouders. Deze donkere vlekken staan bekend als pigmentvlekken en kunnen o.a. veroorzaakt worden door blootstelling aan de zon en in het bijzonder de UVA-stralen, die diep doordringen in de huid en huidveroudering veroorzaken. Maar ook genetische aanleg, hormonale veranderingen en bepaalde medicijnen kunnen hyperpigmentatie veroorzaken. Wel wordt de hyperpigmentatie in 90% van de gevallen gestimuleerd door de combinatie van een van deze oorzaken met zonlicht.

UVA stimuleert je pigment cellen, genaamd melanocyten tot het aanmaken van melanine. Deze is verantwoordelijk voor je mooie bruine kleurtje in de zomer maar ook voor je ongewenste donkere vlekken.”. Deze zonnevlekken ontwikkelen zich pas na 10 tot 20 jaar, dus als je rond je 30e plotseling merkt dat ze zich ontwikkelen, kon dit zijn veroorzaakt toen je een kind was.

Verdere triggers voor pigmentatie bij jonge vrouwen zijn ook de anticonceptiepil en zwangerschap, die de hormoonspiegels veranderen. Dit in combinatie met blootstelling aan de zon kan leiden tot fragmentarisch donkere vlekken, vaak op de bovenlip en voorhoofd.

Tot enkele jaren geleden was een van de enige manieren om pigmentatie echt goed te behandelen met lasers, een goede optie voor enkele maar waar ook nadelen aan vast zitten. Een laserbehandeling is duur, kan veel down-time veroorzaken en bovendien kunnen mensen met een ietwat donkere huid het vaak niet gebruiken.

Een andere optie zijn blekende crèmes op recept, maar het nadeel van deze is dat ze irriterend en toxisch zijn.

SingulaDerm komt met een nieuw alternatief voor pigmentproblemen.

XPERT RADIANT FORTE, DE DAGELIJKSE OPLOSSING VOOR PIGMENTVLEKKEN

radiante_forte

Voor een effectieve bestrijding van pigmentatie moeten we  een product kiezen dat werkt op alle productiefasen van melanine.

Radiant Forte bevat DERMABRIGHT COMPLEX een ultra-geconcentreerde derma-illuminator met actieve ingredienten die tyrosinase remmen, een crucieel enzym in het proces van melanogenese en die de huidcellen beschermt tegen DNA schade door zonnestraling op DNA. Behoudt de huid tegen foto-veroudering, bevordert de systemen van Cellulair DNA reparatie en handelt om het uiterlijk van de huid te verbeteren, waardoor het een perfecte balans bereikt.

PROPERTIESRADIANT

Daarnaast bevat het liposomale MAP, een ingredient met geweldige eigenschappen voor de huid: krachtig anti-oxidant, cruciele co-factor voor de synthese van colageen, verbetert de elasticiteit, vermindert rimpels, pigmentatie en verheldert de teint.

RESULTAATRADIANT

De Axeloglycine in Radiant Forte is een fusie van 1 molecuul azelainezuur en 2 moleculen glycine + potassium hydroxide. Deze fusie maakt dat het complex oplosbaar is in water waardoor een lagere dosis een veel beter despigmenterend effect behaald en bovendien een vermindering van talgproductie.

1 product = 6 oplossingen = Xpert Radiant forte

6VOORDELENRADIANT

Voorkom het verschijnen van toekomstige pigmentatie en beschadiging door de zon door het dragen van een UVA en UVB afscherming zonnebrandcrème, het voeden van uw gezicht met anti-oxidanten (vooral fruit en groenten) en het vermijden van langdurige blootstelling aan de zon.

Meer weten? Neem contact met ons op op info@primaderm.nl

Volg ons op

LNKDIN

Facebook-Icon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s