Het onmisbare cleansingritueel met onze nieuwe Xpert SINDET

Op de juiste wijze onzuiverheden en toxines verwijderen die anders afbreuk doen aan de schoonheid en natuurlijkheid van de huid is een onmiskenbare klassieker en de sleutel om de huid in een gezonde conditie te houden. Zonder een goede reiniging van de huid zullen er problemen ontstaan. Ten eerste zullen er veranderingen in de bovenste lagen ontstaan(mee-eters, onzuiverheden, doffe huid, ruwheid, …) en, ten tweede zullen andere problemen de kop opsteken zoals huiduitslag, jeuk, wondjes, vlekken, enz. .

SingulaDerm zorgt voor en respecteert je huid door de meest veeleisende cosmetische wetenschap ter beschikking te stellen en heeft daarom Xpert SINDET ontwikkeld, een lijn van cleaners (zonder zeep) die oplossingen biedt voor alle huidtypes, ook de extra gevoelige.

Het gaat om een verzameling van drie cleaners met drie verschillende texturen, zodat een ieder de versie kan kiezen die het beste bij haar huid past. De cleaners zijn geformuleerd met Syndet  technologie , wat de volgende voordelen heeft ten opzichte van de alkali zepen:

  • PH neutraal oftewel identiek aan het fysiologische (5.5), zodat ze veel meer compatibel en minder agressief voor de huid zijn.
  • Voorgeschreven en aanbevolen in geval van huidproblemen (eczeem, atopische dermatitis, etc.).
  • Met olie- en waterlievende moleculen waardoor de producten in staat zijn vet en onzuiverheden los te maken en door contact met water mee te nemen zonder ook maar enige vorm van residu op de huid achter te laten welke de Ph waarde zou kunnen veranderen.
  • Behoudt de lipidenlaag

               Xpert Sindet Óleo – Geconcentreerde cleanser olie

Xpert Sindet Oleo

Ultra-rijke olie geformuleerd met reinigende Syndet (zeepvrije) technologie die, bij contact met water, verandert in een zijdezachte emulsie. Ontworpen op basis van olieden geteeld volgens biologische regels, verwijdert het voorzichtig de onzuiverheden van de huid met respect voor de natuurlijke balans en heeft een hoog relipiderend en herstellend vermogen van de hydro-lipide laag. Het bevat ook een set van moleculen met  ontstekingsremmende en regenererende eigenschappen die het weefsel helpen om de comfort, hydratatie en elasticiteit van de huid te herwinnen. Ideaal voor droge en vochtarme huid.

               Xpert Sindet Emulsión – Zachte cleansing emulsie

Xpert Sindet Emulsion

Ultra-zachte emulsie geformuleerd met reinigende Syndet (zeepvrije) technologie die fungeert als een lichte infusie voor de huid en make-up en toxische overbelasting verwijdert. Geformuleerd met een botanisch cocktail, bevordert reiniging van de huid, verzacht de huid en respecteert de hydro lipide laag, waardoor het een gevoel van comfort geeft. Een continu gebruik herstelt het hydratatie niveau, verhoogt de tolerantiedrempel van de huid, vermindert de symptomen van prikkelbaarheid en biedt dermatologische zekerheid aan de huid met problemen door slechte hygiëne. Vanaf de eerste applicatie wordt de huid soepeler, krijgt een nieuw leven ingeblazen en behoudt het de perfecte conditie om alle voordelen van andere behandelingen te ervaren.

                 Xpert Sindet Gel – Reinigende hydrogel

Xpert Sindet Gel

Een frisse gel geformuleerd met diepe reinigende Syndet (zeepvrije) technologie die de huid ontgift, zachtjes onzuiverheden verwijdert, de huid zuivert en de Natural Moisturizing Factor respecteert. Geformuleerd met actieve ingrediënten die verlichting en frisheid geven aan de huid terwijl het evenwicht van de huidflora gehandhaaft wordt. Een continu gebruik zal zorgen voor een gehydrateerde, gevoede, gladde, zachte en beschermde huid. Het oppervlak van de huid krijgt haar glans vanaf het eerste gebruik terug.

Wil je meer weten over onze producten of heb je interesse in deze unieke producten ook aanbieden in je kliniek, neem dan contact met ons op op info@singuladerm.nl

Volg ons op

Facebook-Icon

LNKDIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s