SingulaDerm Maskers – als extra zorg nodig is

 

120531_AAFF_display_mascarillas_758.5x111.7

Om te voldoen aan de eisen die onze huid ons stelt, heeft SingulaDerm professionele behandelingen in het assortiment die bovendien makkelijk aan te brengen zijn: SingulaDerm Xpert Masque , een verzameling van drie intensieve gerichte maskers voor verschillende huidproblemen om te gebruiken op momenten dat onze huid wat extra verzorging vraagt en er extra dof of schraal uitziet of meer rimpeltjes lijken te verschijnen.

Xpert -Lift Masque . Anti – aging masker.  

Xpert Lift- Masque heeft een geloide resorbeerbare textuur en is een anti – aging behandeling met tweevoudige werking: ten eerste, het fungeert als een shock behandeling met onmiddellijk effect dankzij de SNAP – 8 ® , een octapeptide die de herhaalde samentrekking van de gezichtsspieren moduleert en daarom rimpels verzacht; en aan de andere kant , vult het de groeven van rimpels van binnenuit de huid met Hyadisine ™ , een exapolysaccharide die, doordat het 13 % meer water dan hyaluronzuur vasthoudt , de hydratatie van de huid verhoogt, terwijl het rimpels met 11 % in slechts 2 uur vermindert.  De huid voelt gladder en steviger uit en hervindt haar harmonieuze schoonheid en jeugd .

Xpert Reg – Masque . Regenererend Masker .

Resorbeerbare reparerende behandeling voor beschadigde en schilferige huid die intensieve regeneratie  en bescherming tegen extreme droogte nodig heeft. De formule regenereert gezichtshuid , wat een vlotte en jeugdige uitstraling geeft. Het masker bevat Antarcticine® , een glycoproteïne uit Antarctica met krachtige anti-rimpel activiteit en die stimulatie in de vorming van elastine en collageen type I en IV begunstigt en de diepte van rimpels tot 44% in 30 dagen  vermindert.  Het is ook zeer hydraterende formule( versterkt de huid door hydratatie met maar liefst 36 % in 4 uur te verhogen). Xpert Reg – Masque zorgt voor maximale penetratie en werkzaamheid van het actieve , het herwinnen van wellness, balans en flexibiliteit van zelfs de meest beschadigde huid .

Xpert Ilu – Masque . Anti-pigmentatie masker.

Intensieve depigmenterende behandeling voor doffe huid, met een gebrek aan luminositeit of pigmentatie . Bij contact met de vlekken ,vervaagt Xpert Ilu – Masque zichtbaar het huidoppervlak en vereffend geleidelijk de huidsteint en herstelt de schoonheid en natuurlijke pracht . De formule vermindert en voorkomt vlekken dankzij Chromabright ® , een actief exfoliërende en despigmenterende peptide die , in liposomen gekapseld, zorgt voor een grotere penetratie en verspreiding in de diepste lagen . Het bevat ook salicylzuur , een krachtige exfoliant die de verwijdering van dode cellen in de bovenste lagen bevordert die onregelmatigheden in huidskleur accentueren . De werkzaamheid van dit actief wordt versterkt wanneer het geformuleerd wordt samen met PEELMOIST ® , een exfolierende papaïne enzym die samen met de andere ingrediënten zorgt voor een verhoogde en versnelde celvernieuwing .

MOLECULAIRE FILM , de nieuwste technologie op gebied van actieve release systemen

De drie formules van Xpert SingulaDerm Masque zijn hypoallergeen , zonder parabenen en siliconen en delen de Moleculaire film technologie , een zeer dunne film dat bij aanbrenging op de huid een pseudo netwerk vormt dat de penetratie van een grotere hoeveelheid actieve bestanddelen bevordert, de contacttijd met de huid verlengt en de vrijlating van actieve stoffen in de huid gedurende de dag laat verlopen.

NOG EEN VOORDEEL : – Xpert SingulaDerm Masque is de ideale behandeling die de huid normaliseert en kalmeert na te zijn onderworpen aan dermo – cosmetische technieken ( botuline toxine injecties , fillers , radiofrequentie , mesotherapie , chemische peelings , lichttherapie , radiofrequentie , etc. . ) 

 Volg ons op LNKDIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s