Vorming, preventie en behandeling van fysiologische rimpels

Xpert_Collageneur_2In de loop der jaren verliest de huid zijn eigenschappen, en dat geeft aanleiding tot fysiologische rimpels. Het verlies van gladheid zorgt voor het verschijnen van een reeks groeven, vlekken en rimpels, die, hoewel ze deel uitmaken van het natuurlijke verouderingsproces, niet geapprecieerd worden door veel mensen.

Hoe worden fysiologische rimpels gevormd?

Fysiologische rimpels worden veroorzaakt door degeneratieve veranderingen van de huid. Hier zijn de belangrijkste veranderingen die optreden in de dermis met de tijd:

  • De synthese van collageen I en III vermindert
  • De desorganisatie van fibrillen verhoogt
  • De afbraak en glycatie van de collageen verhoogt
  • De expressie van MMP’s (matrix metalloprotease) die specifiek de collageen, elastine en andere bindweefsel eiwitten afbreken, verhoogt
  • Keratinocyten verliezen hun vermogen om de dermo-epidermische grenslaag compact te houden..
  • Het vermogen om laminine-5 en integrine-αa, die verantwoordelijk zijn voor de hechting van de huid, te synthetiseren, vermindert

Al deze factoren en de blootstelling aan UV straling, die de photo-aging van de huid versnelt,  leiden tot een verlies van elasticiteit in de huid en verzakking en de vorming van de lijnen en rimpels.

Gelukkig zijn er vooruitgangen in de moleculaire cosmetica en preventieve cosmetica die helpen om fysiologische rimpels aan te pakken, te herstellen en voorkomen.

 Xpert Collageneur, voor de fysiologische rimpels

Deze krachtige verstevigende anti-aging behandeling is speciaal ontworpen om fysiologische verouderings-rimpels in het gezicht te bestrijden. Met een hoge concentratie Trylagen® behoudt het de eigenschappen van het collageen en draagt het bij aan de dichtheid en stevigheid van de huid.

De combinatie van Trylagen ® en Serilesine ® bereikt een dubbel effect:

Trylagen

  1. Rimpels: met Trylagen ®, een combinatie van peptiden en actieve eiwitten, worden de collageen niveaus van de rijpere huid hersteld, en op deze manier worden de fysiologische rimpels voorkomen en verminderd tot 35,32%*. Het zorgt voor permanent behoud van de functies van collageen om een jeugdige en gezonde huid te krijgen.
  2. Verstevigend en verstrakkend: Serilesine ® bevordert de proliferatie van Serilesinekeratinocyten en fibroblasten en zorgt zo voor een sterk verstrakkend en herstructurend cellulair effect en voor een verstevigde huid tot wel 19% op lang termijn. **

Ons doel

In SingulaDerm zijn we experts in de moleculaire cosmetica. Al onze formules integreren de nieuwste wetenschap en vele in vivo en in vitro testen om succes in de huidverzorging te waarborgen en zo haar schoonheid en volheid te herstellen.

Ons doel is om vanuit de binnenkant van de cel voor uw schoonheid te zorgen, en dat is waarom wij de cosmetische firma van referentie zijn, aanbevolen en dagelijks voorgeschreven door dermatologen, esthetische artsen en apothekers.

Heeft u interesse om meer te weten te komen over dit product of onze ingrediënten of bent u professioneel in de huidverzorging, dermatolooog, huidtherapeut of huidspecialist en wilt u werken met onze producten, neem dan contact met ons op op info@singuladerm.nl

*Test in vivo bij 20 vrouwen met behulp van een crème met 5% Trylagen ® tweemaal daags gedurende 30 dagen

**Test in vivo bij 20 vrouwen in de leeftijd 55 tot 64 jaar oud door het aanbrengen van een crème met 10% Serilesine ® gedurende 54 dagen.  

LNKDIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s