Ga het gevecht aan tegen droge huid en huidveroudering in de winter

Physiodefense2De kou, verwarming en gebrek aan vocht in de winter veroorzaken huidproblemen zoals extreem droge huid en zelfs kloven.

Gezonde huid bevat voldoende water en lipiden om het soepel en vrij van besmetting te houden. Helaas bevorderen winterse omstandigheden dit proces niet.

Wat gebeurt er wanneer in de winter de hydratatie van onze huid beneden niveau zakt?

Wanneer de epidermis uitdroogt en hierdoor bescherming verliest, reageert de huid hierop door zeer reactief en overgevoelig te worden voor temperatuur, luchtdroogte, wind en zonnestraling.

Het gevolg hiervan is een verouderde en slappe huid die volledig blootgesteld is aan externe omstandigheden, ziektekiemen, allergenen en luchtvervuiling.

Welke natuurlijke verdedigingsmechanismen heeft ons lichaam?

In situaties waarin pathogenen of andere bedreigingen  de ‘muur’ die onze huid is, doordringt, komt het natuurlijke afweersysteem van ons lichaam in actie. Zijn primaire doel is als een ​chemische barrière te fungeren, wiens immuunsysteem onmiddellijk reageert om een invasie van pathogene micro-organismen te voorkomen.

Wanneer de weerstand van onze gezondheid op een laag pitje staat, wat zeer gebruikelijk is in de winter, moeten we behandelingen toepassen die de natuurlijke afweer van de huid  stimuleren en zo huidproblemen voorkomen door op veranderingen op cutaan niveau te handelen zoals extreme droogheid of slappe huid.

Ontdek de hydraterende lichaamscrème die de huid verstevigt en de weerstand stimuleert

Physiodefense Corps  De enige hydraterende en verstevigende lichaamscrème met 24 uur werking die de natuurlijke weerstand van de huid stimuleert en de huid beschermt tegen dagelijkse aanvallen zoals luchtvervuiling, thermische schok (warmte, kou) en stress.

De formule bevat laatste generatie actieve ingrediënten die elasticiteit en weerstand van de huid verbeteren en het lichaam zichtbaar verstevigen in slechts een maand.

Continue gebruik van Physiodefense Corps zorgt voor dagelijkse hydratatie en verzorging van de huid, zelft voor de gevoelige huid. De niet-vette formule wordt snel geabsorbeerd zodat u zich onmiddellijk kan aankleden.

Hydraterend effect van Physiodefense Corps dankzij de 1% Hyadisine™

Hyadisine ™ is aanwezig in organismen zoals mosselen, die worden blootgesteld aan bepaalde drastische veranderingen in het milieu en stressfactoren zoals getijden.

Hyadisine ™ heeft cosmetische eigenschappen vergelijkbaar met hyaluronzuur wegens de samenstelling die rijk is aan mono-en glucuronzuur.

Beschermend effect van Physiodefense Corps dankzij Bodyfensine™

Bodyfensine ™ is een tripeptide dat de natuurlijke afweermechanismen van de huid stimuleert door het induceren van de endogene productie van defensines, het handhaven van een adequaat niveau van antimicrobiële peptiden om aanvallen en  risico  voor besmetting door externe agenten te voorkomen verbetert.

De defensines worden als natuurlijk antibioticum geproduceerd door keratinocyten van de huid. De belangrijkste functie is om de huid tegen invasie van externe pathogenen te beschermen, remmen bacteriële, virale en schimmel kolonisatie en bevorderen de genezing van wonden.

De formule van Physiodefense es  hypoallergisch en zonder parabenen.

Wilt u meer informatie over dit product? Contacteer ons op info@singuladerm.nl

LNKDIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s