SingulaDerm stelt zich voor aan Nederland

FotoProbeta

Waarom is het voor ons zo belangrijk om een voorloper te zijn van cosmetische innovatie?

Dermatologen, cosmetische en esthetische artsen en huidspecialisten bevelen Singuladerm aan omdat ze weten dat de constante zoektocht naar nieuwe en betere cosmetische oplossingen een onderdeel is van onze prioriteiten.

Prima Derm maakt deel uit van een groep revolutionaire farmaceutische bedrijven, ieder gespecialiseerd in een bepaald onderdeel van de farmaceutische wetenschap. Research & Development op gebied van de moleculaire mechanismen van de huid, ontwikkeling van baanbrekende peptiden, ontwikkeling van Release Systems en synthese van alle peptiden gebruikt in SingulaDerm, wordt allemaal uitgevoerd binnen deze groep.

Als bedrijf is Prima Derm toonaangevend in de cosmetische wetenschap, een uiterst dynamische discipline die dagelijks evolueert. Priam-derm is expert in het ontwikkelen van een unieke methode gebaseerd op de wetenschappelijke studie van moleculaire cosmetica. Strikte protocollen en de strengste kwaliteits en effectiviteitscontrole regeren dag in dag uit een bedrijf wiens resultaten reeds erkend zijn door de hele industrie. Er zijn vier awards gewonnen, waaronder beste innovatie en beste zakelijke initiatief. Dit in combinatie met het leiderschap van de producten, ondersteunt de expertise van een bedrijf, welke gelooft in de filosofie te opereren onder een koepel van de meeste innovatieve wetenschap.

Een groot deel van de winst van de onderneming wordt jaarlijks geherinvesteerd in Research & Development om baanbrekende actieve ingrediënten te garanderen die de essentie zijn van ieder product dat wij op de markt brengen.

INNOVATIE ZIT INGEWORTELD IN HET DNA VAN ONS BEDRIJF

Singuladerm werkt hard om de mate van innovatie in het bedrijf te structureren en te meten. Daarom is kennismanagement en het doorspelen van nieuwe ontwikkelingen aan onze klanten van cruciaal belang in onze bedrijfscultuur.

Wil je graag meer weten over onze huidige productlijnen, klik dan hier zodat je wordt doorgestuurd naar onze webshop http://www.singuladerm.nl.

Ook nodigen we je uit onze Facebook pagina te bezoeken, waar interessante feiten en nieuwtjes toegelicht worden. http://www.facebook.com/SinguladermBV

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s