Welkom op onze blog

wpb1Deze blog heeft als doel om de oren en de stem te zijn van Singuladerm, pioniers in  moleculaire cosmetica.

We willen graag met jou praten, maar ook van jou horen!

In een poging om de belangen van je huid te beschermen, bieden wij deze gemeenschappelijke plek aan waar we kunnen communiceren over de dermo-cosmetische zorg die jou interesseert. Om te laten weten hoe wij je huid kunnen helpen, zullen we artikelen en speciale  promoties publiceren die hopelijk jouw interesse opwekken en een commentaar of vraag uitlokken.

Bewezen wetenschappelijke effectiviteit

Wij zijn experts in moleculaire cosmetica en vanuit deze blog houden wij je ook graag regelmatig op de hoogte  van de laatste ontwikkelingen in het veld. Onze Singuladerm behandelingen die verkocht worden via onze webshop, http://www.singuladerm.nl, bevatten actieve ingrediënten die ervoor zorgen dat je schoonheid vanuit de binnenkant van de cel verzorgd wordt.

Al onze formules integreren de meest recente wetenschappelijke vooruitgangen en ondergaan uitvoerige in vivo en in vitro tests om succes in de verzorging van de huid te garanderen en de schoonheid en rijpheid te herstellen.

Singuladerm beantwoordt alle behoeften van je huid vanuit een farmaceutisch en dermatologisch standpunt. Dat is de reden waarom ons cosmetische merk dagelijks wordt aanbevolen en voorgeschreven door vele dermatologen, esthetische artsen en apothekers.

Een behandeling voor elke behoefte

Onze producten zijn onderverdeeld in 2 groepen:

Gezichtsverzorging (gezicht, ogen, hals en decolleté) – effectief en bewezen anti-aging en anti-vlekken behandeling.

Lichaamsverzorging – effectief en accuraat in versteviging, hermodellering en hydratatie van de verschillende lichaamsdelen.

En van nu af aan … 

Graag zien we je regelmatig hier terug. Mis onze volgende berichten niet, want we zullen interessante feiten vermelden, nieuwe producten toelichten en leuke acties ondernemen.

Wil je onze producten uitproberen of heb je ze al geprobeerd en ben je enthousiast, dan zien we graag je reactie hier op onze blog.  Wil je contact met ons opnemen of heb je een persoonlijke vraag, dan kun je dat doen via e-mail info@singuladerm.nl. Je kunt ons ook volgen op de SinguladermBV pagina op Facebook en op Twitter via @SinguladermBV.

Tot ziens!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s